2731028073 6981615889 Σπάρτη, Νομός Λακωνίας
hero image


 

Οδική Βοήθεια Ματζούρανη Παρασκευή
Express Service - Extra Assistance - Ρυμούλκηση Οχημάτων - Μεταφορά Οχημάτων
- Ανέλκυση Οχημάτων - Εκκίνηση μπαταρίας - Τοποθέτηση Ρεζέρβας - Σπάρτη Λακωνίας 

Καλώς ήλθατε στην Οδική Βοήθεια της Ματζούρανης Παρασκευής!

Εμείς, το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μας, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε όποτε χρειαστείτε, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε όλο το νομό Λακωνίας. Αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί στο αυτοκίνητό σας, είτε πρόκειται για βλάβη είτε ατύχημα, ακόμα και αν παθείτε λάστιχο ή μείνετε χωρίς καύσιμα. Απλά καλέστε μας στον αριθμό 2731028073 και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας.

Στηριζόμαστε στη συνεργασία μας με τις εταιρείες Express Service και Extra Assistance για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα οχήματα, προκειμένου να σας προσφέρουμε γρήγορη εξυπηρέτηση για τη μεταφορά ή ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας σε κατάλληλο συνεργείο.

 

Επιπλέον, αν μείνετε χωρίς καύσιμα, είμαστε στη διάθεσή σας να φέρουμε εμείς καύσιμα για εσάς. Επίσης, αν σας σκάσει το λάστιχο και δεν έχετε τα μέσα να το αντικαταστήσετε με την ανταλλακτική ρεζέρβα, εμείς θα αναλάβουμε να το κάνουμε για εσάς, προκειμένου να μπορέσετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας με ασφάλεια προς το πλησιέστερο συνεργείο.

Η εξυπηρέτησή μας απευθύνεται σε όλα τα μικρά και μεσαία οχήματα (έως 3,5 τόνους) στο νομό Λακωνίας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη οδικής βοήθειας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την επαγγελματική μας προσέγγιση και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε που επιλέγετε την Οδική Βοήθεια της Ματζούρανης Παρασκευής!